Kuljetus Oy Oksanen tarjoaa maanrakennus kuljetukset Helsingissä ja Uudellamaalla.

Kuljetus Oy Oksanen hoitaa nopeasti ja luotettavasti maanrakennus ja piharakennus kuljetukset 2, 3 ja 4 akselisilla autoilla (huom.! ei kasetti eikä puoliperävaunu yhdistelmiä). Tarjoamme maansiirtokuljetuksia ja kiviaines sekä viherrakennus aineisten toimituksia yksityislle, yrityksille ja taloyhtiöille. 

Maansiirtokuljetukset ja maanajot 

Vastaamme yritysten, taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden maansiirtokuljetuksista rakennustyömailla, pihoilla ja puutarhoissa.

Kuljetamme ylimääräisen maa-aineksen pois ja toimitamme tarvittaessa uuden aineksen tilalle.  Pitkän kokemuksemme avulla palvelemme asiakkaitamme varmoin ottein. Käänny puoleemme, kun tarvitset monipuolista ja luotettavaa kuljetuspalvelua maa-aineskuljetuksissa. Me myös välitämme tarvittaessa työkoneita kuormausta ja kaivantoja varten yhteistyökumppanimme kautta. Kysy lisätietoja!

 

Kauttamme maa-aineskuljetukset Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Saat kauttamme laadukkaat maa- ja sepeliaineet mullat ja kuorikatteet perille kuljetettuina. Tiedämme, mistä tarvitsemasi aines on tehokkainta tuoda, ja monipuolinen kalustomme joustaa nopeisiinkin toimituksiin Uudenmaan alueella. Autamme mielellämme aineksen valinnassa.  Toimitamme myös ainekset suursäkeissä. Olipa projektisi pieni tai suuri, me palvelemme sinua. Lava toimitus on kustannustehokkain tapa!

 

-Murskeet (Käyttö esim: pihoille, sorateille, rakennuspohjiin sekä maanrakentamisen kun etsitään kantavuutta)

-Sepelit (Käyttö esim: salaojiin, sisä- ja ulkotäyttöihin, rakennusten sisä- ja ulkotäyttöihin sekä liukkauden torjuntaan)

-Kivituhka (Käyttö esim: pihateiden, polkujen ja parkkialueiden pintakerroksessa)

-Multa  (Nurmikkomulta, puutarhamulta, seulottua metsämulta, yleismulta, istutusmulta, perennamulta, niittymulta, viljelymulta, havupuumulta, kattopuutarhamulta, maksaruohokattomulta)

-Kuorikate (Esim istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Sen käyttö estää rikkakasvien taimettumista ja kasvua. Kuusenkuorikate, männynkuorikate)

-Hiekat (Käyttö esim: ohuisiin tasauksiin sekä täyttöihin. Esim Kaapelien ja putkien suojahiekkana sekä hiekkalaatikoihin)

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita tänään 0400 202 425 (24h). Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla tai alla olevan lomakkeen kautta, niin laskemme tapauskohtaisen tarjouksen.  Saat vastauksen puhelimitse heti tai sähköisesti mahdollisimman pian. Hintamme on aina kilpailukykyinen.

Voit myös tiedustella maa-aines kuljetuksista WhatsApp kautta

Klikkaa tästä WhatsApp 

 

 

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.